Вночі: Ломаченко переміг Кемпбелла, в Бельгії загинув пілот «Формули-2», а США атакували «Аль-Каїду» в сирійському Ідлібі

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Ломаченко здобув перемогу над Кемпбеллом одноголосним рішенням суддів

Український боксер Василь Ломаченко здобув впевнену перемогу над британцем Люком Кемпбеллом і додав до своїх чемпіонських поясів за версіями WBA і WBO титул чемпіона світу WBC.

На перших раундах спортсмени розігрівалися і шукали проломи в обороні супротивника. Особливо важким для британця були пʼятий і сьомий раунди, коли він потрапив під «обстріл» Ломаченка.

В 11-му раунді українець пішов в атаку, після чого Кемпбелл опинився в нокдауні. Згідно з рішенням суддів, Ломаченко здобув перемогу одноголосно (119:108, 119:108, 118:109).

У Бельгії під час гонки загинув пілот «Формули-2»

Французький гонщик команди BWT Arden Антуан Юбер загинув під час гонки «Формули-2», яка проходила на трасі Спа-Франкоршам у Бельгії. Про це повідомляє пресслужба Міжнародної автомобільної федерації.

Так, долаючи поворот на першому колі гонки, болід француза врізався в огорожу, після чого його відкинуло назад на трасу.

Після цього в транспорт Юбера на повній швидкості врізався болід американського гонщика Хуан-Мануеля Корреа з команди Sauber Junior Team by Charouz і машина японського пілота Марино Сато з команди Campos Racing.

США атакували «Аль-Каїду» в сирійському Ідлібі

У Сполучених Штатах заявили про здійснення атаки на лідерів угруповання «Аль-Каїда» в сирійській провінції Ідліб, яка контролюється повстанцями. Про це повідомляє BBC.

«Операція була спрямована проти тих, хто несе відповідальність за напади, що загрожують громадянам США, нашим партнерам і ні в чому не винним цивільним особам», — йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в результаті ракетного удару в тренувальному таборі джихадистів загинули близько 40 осіб.

Джонсон просить депутатів парламенту поставити на голосування реалізацію Brexit

Премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон закликав депутатів парламенту поставити на голосування реалізацію Brexit і не зривати плани щодо виходу країни з Європейського Союзу. Про це повідомляє Reuters.

«Основний вибір полягає ось у чому: чи переходите ви на бік Джеремі Корбіна і тих, хто хоче скасувати референдум? Чи переходите ви на бік тих, хто хоче відректися від демократичного вердикту народу і занурити цю країну в хаос? Або ви збираєтеся стати на бік тих з нас, хто хоче досягти успіху, виконати мандат людей і зосередитися на абсолютно точному внутрішньому порядку денному країни?» — зазначив він.

Уточнимо, що Джонсон пообіцяв вивести Велику Британію з Євросоюзу до 31 жовтня. З угодою Брюсселя або без неї.

У США готові посилювати санкції проти Росії

Міністр енергетики США Рік Перрі заявив, що Вашингтон продовжить посилювати санкції проти Росії. Про це він повідомив після зустрічі з польськими та українськими політиками, передає Reuters.

Санкції проти Росії будуть вводитися через анексію українського Криму в 2014 році.