В Офісі президента розглядають нові локації для переїзду з Банкової

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:

Переїзд Офісу президента до Українського дому займе багато часу, саме тому від цієї локації відмовилися. Про це theБабелю сказав народний депутат та керівник компанії 33BY, яка розробляла проєкт переїзду до Українського дому, Іван Юнаков («Слуга народу»).

«Про відмову від переїзду до Українського дому — це правда. Переїзд до Українського дому займе багато часу, саме тому від цієї локації відмовились. Аналітика інших варіантів продовжується. Компанія 33BY розробляла офісну планувальну структуру та технічне завдання для подальшого проєктування. Ця аналітична робота знадобиться для інших локацій», — сказав він.

  • Архітектурне бюро 33BY — компанія столичного архітектора та депутата від «Слуги народу» Івана Юнакова. У портфоліо бюро, крім елітних особняків і офісів, автозаправки, реконструкція фонтану перед Львівською оперою і проєкт для корпорації експрезидента Петра Порошенка Roshen. Саме його бюро розробляло концепцію Офісу президента в Українському домі.
  • 31 серпня глава Офісу президента Андрій Богдан в інтервʼю каналу «1+1», присвяченому 100 дням президентства Володимира Зеленського, сказав, що «зараз у влади немає варіантів переїзду з Банкової».
  • Девелопер Андрій Вавриш, якого називають другом глави Офісу президента Андрія Богдана, розповів, що проєкт переїзду Адміністрації президента розроблявся ще до першого туру виборів глави держави, і в Київській міськадміністрації він кілька років вивчав питання перенесення урядового кварталу.