Кабмін призначив своїм представником у Раді депутатку Ірину Верещук

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Кабмін призначив своїм представником у Раді депутатку Ірину Верещук

kmu.gov.ua

Кабінет міністрів призначив своїм представником у Верховній Раді нардепа Ірину Верещук. Про це повідомляє «Урядовий кур’єр».

Верещук є членом парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. У 2010 році вона обіймала посаду заступника голови Жовківської райдержадміністрації на Львівщині. З у 2010 по 2015 роки обіймала посаду мера Рави-Руської.

У 2013 році, за президента Віктора Януковича, після відмови тодішнього уряду від євроінтеграційного курсу Верещук закликала країни Європейського Союзу підписати окрему угоду про асоціацію з містом Рава-Руська.

У 2016—2019 роках вона була директором громадської організації «Міжнародний центр Балтійсько-Чорноморських досліджень та консенсусних практик. Центр політичного діалогу». За повідомленням «Чесно», Верещук також керує міжнародним благодійним фондом «Добро тім».

Верещук має науковий ступінь кандидата наук з державного управління і працює доцентом на факультеті політології та права в Національному педагогічному університеті ім. Драгоманова, а також професором кафедри загальної та прикладної психології Інституту екології економіки і права.

Зазначається, що на початку 2000-х вона проходила службу у Збройних силах України на офіцерських посадах.