У центрі Києва спалили машину невістки Гонтаревої

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У центрі Києва облили бензином і спалили машину невістки ексглави НБУ Валерії Гонтаревої. Це сталося в ніч на 5 вересня. Про це повідомляє «НВ».

«Поки я перебуваю в госпіталі в Лондоні з тяжкими травмами, на мою сімʼю сьогодні сталася атака. Сьогодні о першій годині ночі машину сімʼї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком у центрі Києва. Машина була зареєстрована на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарева», — повідомила вона виданню.

Гонтарева вважає нічний інцидент і те, що її цього тижня збив автомобіль на пішохідному переході в Лондоні, повʼязаними між собою подіями.

«Автомобіль стояв в арці за парканом, який був закритий. А у двір будинку, тобто ближче до машини, можна було потрапити тільки через підʼїзд, на дверях якого встановлений домофон. Після повної ліквідації пожежі рятувальники повідомили працівникам поліції свої припущення, що це цілком міг бути підпал», — зазначила колишня очільниця НБУ.

Підпал автомобіля стався за адресою вулиця Володимирська, 69. Автомобіль Ауді А7 згорів ущент. Про це повідомив «Інформатор».

  • 30 серпня ексголова НБУ Валерія Гонтарева повідомила, що її збив автомобіль у центрі Лондона. У зв’язку з цим із понеділка вона перебуває в лікарні.
  • 28 березня у ЗМІ зʼявилася інформація, що у межах справи олігарха Сергія Курченка про підозри повідомили близькому оточенню президента Петра Порошенка. У список потрапили ексголова НБУ Валерія Гонтарева, ексглава Адміністрації президента Борис Ложкін, тодішній заступник глави АП Олексій Філатов та інші.
  • 6 серпня повідомляли про те, що колишню очільницю Національного банку Валерію Гонтареву знову викликають на допит у справі бізнесмена-втікача Сергія Курченка.