«Слідство.Інфо»: Родина премʼєра Гончарука заборгувала за комунальні послуги понад 20 тис. грн

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Родина премʼєр-міністра Олексій Гончарука, яка проживає на Чернігівщині, має борг із оплати комунальних послуг. Сума боргу сягає 21 тис. грн, повідомляє «Слідство.Інфо» з посиланням на судові накази Деснянського райсуду Чернігова.

Найбільше Олексій Гончарук, його брат Олег і ще одна родичка заборгували за гарячу воду. У 2012 та 2014 роках суд зобов’язував їх виплатити 8,4 тис. і 7,8 тис. грн комунальному підприємству «Облтеплокомуненерго».

Ще 4 тис. грн суд змусив заплатити за послуги ЖКГ — у 2011 та 2015 роках. Також понад 1 тис. грн суд зобовʼязав заплатити прем’єра та його рідних у 2011 та 2014 роках «Чернігівгазу».

Чи сплатив прем’єр-міністр та його рідні ці борги — невідомо.

Як пише «Слідство.Інфо», сам Олексій Гончарук пообіцяв зв’язатися з братом, щоб зʼясувати ситуацію з комунальною заборгованістю, а також уточнив, що вже 19 років не живе на Чернігівщині. Але після цього перестав відповідати журналістам.

  • 29 серпня Верховна Рада проголосувала за призначення Гончарука премʼєр-міністром. Найбільше голосів за кандидатуру Гончарука дала фракція «Слуга народу» — 247. Також його підтримали 22 депутати від обʼєднання «За майбутнє» і 21 позафракційний.