На кнопкодавстві спіймали ще одного «слугу народу»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Третім нардепом, якого упіймали на неперсональному голосуванні, виявилася член фракції «Слуга народу» Олена Копанчук. Про це повідомляє рух «Чесно».

За даними руху, Копанчук кнопкодавила у середу о 13:32, під час голосування за законопроєкт про внесення змін до закону «Про будівельні норми» щодо удосконалення нормування в будівництві (№ 1052) за основу.

«Судячи з відео, Копанчук натиснула на кнопку на пульті сусіда праворуч — мажоритарника «Слуги народу» з Волині (округ № 20) Вʼячеслава Рубльова. У результатах голосування зазначено, що обидва нардепи проголосували за», — повідомляє «Чесно».

Копанчук обрали до парламенту як кандидатку від «Слуги народу» на окрузі № 189 на Хмельниччині (місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони).

Нардепка є засновницею та керівником гірничо-видобувної компанії «Подільські кар’єри». Ця компанія, за даними журналістів «Наших грошей», фігурує у кримінальному провадженні щодо мільйонних переплат «Сумихімпромом» фірмам-«прокладкам» за вапно.