Правоохоронці проводять обшуки у міськраді Дніпра

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У міській раді Дніпра правоохоронці з самого ранку проводять обшуки. Найімовірніше, їхній візит пов’язаний із розкраданням бюджетних коштів, зокрема під час капітального ремонту Центрального мосту. Про це повідомляє «Дніпроград».

Правоохоронці шукають у міській раді Дніпра докази розкрадання бюджетних коштів під час капремонту Центрального мосту міста. За інформацією низки місцевих ЗМІ, у цій справі вже навіть встигли вручити підозру Михайлу Лисенку, заступнику Філатова.

За словами директора Центру дослідження проблем громадянського суспільства Віталія Кулика, обшуки проводить СБУ спільно з працівниками прокуратури.

  • 12 липня міський голова Дніпра Борис Філатов побився об заклад з президентом України Володимиром Зеленським, що до 14 вересня відремонтує Центральний міст. У разі якщо він не встигне до зазначеного часу, піде у відставку.
  • У суботу, 7 вересня, у Дніпрі після закінчення капітального ремонту відкрили Центральний міст. Таким чином мер міста Борис Філатов виграв парі у президента Володимира Зеленського.