Помер американський рок-виконавець Едді Мані

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
Помер американський рок-виконавець Едді Мані

Eddie Money / Instagram

Американський рок-виконавець і композитор Едді Мані помер на 71-му році життя від раку. Про це повідомляє сімʼя співака, повідомляє Variety.

«Сімʼя Мані із сумом повідомляє, що Едді мирно пішов з життя сьогодні вранці. З важким серцем ми прощаємося з нашим люблячим чоловіком і батьком», — йдеться в заяві представника сімʼї.

Незадовго до смерті у артиста діагностували останню стадію раку стравоходу. У нього залишилося пʼятеро дітей і дружина.

Хто такий Едді Мані?

Американський рок-музикант, пік популярності якого припадає на середину 80-х, після виходу синглів Baby Hold On, Two Tickets to Paradise, Shakin і Take Me Home Tonight. Загалом співак написав 11 альбомів.

У 2018 році на телеекрани вийшло реаліті-шоу Real Money, в якому розповідалося про життя співака, його родину та проблеми зі здоровʼям.

  • У Нідерландах виправдали лікаря, якого раніше звинувачували в евтаназії жінки з деменцією. Обвинувачі вважали, що хвора не мала можливості зробити усвідомлений вибір.
  • У Нідерландах провели евтаназію 17-річній дівчині, яка кілька разів ставала жертвою сексуального насильства. Вона домагалася дозволу на проведення процедури евтаназії, не повідомляючи про це ні друзів, ні батьків.