Завершився український етап «Ігор нескорених»: для міжнародних змагань комісія відбере 20 ветеранів із бойовими пораненнями

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Національний етап змагання Invictus Games («Ігри нескорених») завершився 14 вересня в Києві, повідомляють організатори на Facebook-сторінці проєкту.

З 16 вересня розпочнуться засідання відбіркової комісії, що триватимуть протягом місяця.

Упродовж цього часу організатори разом з ветеранською спільнотою та ветеранськими організаціями будуть перевіряти відомості, які учасники зазначили в анкетах та документах. На кандидатів чекатимуть особисті співбесіди, також їм потрібно буде отримати висновок медичної комісії.

Оголошення складу української збірної заплановано на 17 жовтня. Збірна візьме участь у міжнародних змаганнях Invictus Games-2020, що відбудуться навесні в Гаазі, Нідерланди.

Цьогоріч у національних змаганнях «Ігор нескорених» взяли участь 218 українців. Це найбільші змагання в історії української команди.

Протягом дня учасники випробовували свої сили у шести спортивних дисциплінах: легкій атлетиці, плаванні, веслуванні на тренажері, пауерліфтингу, стрільбі з лука та велоспорті.