Нардеп Ткаченко попросив Кабмін провести аудит діяльності Кличка та КМДА

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Нардеп від «Слуги народу» Олександр Ткаченко попросив Кабінет міністрів провести аудит діяльності мера Києва Віталія Кличка та Київської міської державної адміністрації. Про це він написав у Facebook.

«Як народний депутат і як киянин я звертаюся до премʼєр-міністра Олексія Гончарука з депутатським запитом і проханням ініціювати загальний аудит діяльності мера Києва В. Кличка, Київської міської державної адміністрації та підпорядкованих структур. Аудит, який був запланований ще за часів Гройсмана, але так і не був проведений», — написав він.

За словами Ткаченка, масові фінансові порушення та бюджетні зловживання вже неодноразово викривалися під час кожної перевірки. «Я звертаюся до всіх, хто працює в КМДА, і до команди Кличка: якщо, як ви стверджуєте, вам немає чого приховувати, то не треба нервувати, аудит тільки доведе вашу безвинність», — підкреслив нардеп.

Ткаченко додав, що «Київ потребує перезавантаження». «Тому я разом з колегами наполягаю на невідкладному прийнятті нового Закону «Про столицю» і проведенні дострокових виборів міського голови та Київради на його основі», — зазначив він.