Заступник мера Дніпра, якого оголосили в розшук через ремонт мосту, поїхав у відрядження

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Заступник міського голови Дніпра, якого оголосили в розшук за підозрою у розкраданні майже 30 млн на реконструкції Центрального мосту, про який побилися об заклад президент Володимир Зеленський та мер Борис Філатов, перебуває у відрядженні. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

У мерії виданню повідомили, що Михайло Лисенко перебуває в Туреччині, в Анкарі, на запрошення однієї з турецьких фірм, з якою Дніпро співпрацює в галузі інфраструктурних проєктів. Відрядження триватиме до 17 вересня включно. Заяву прокуратури щодо інших посадовців у мерії не коментують.

У понеділок стало відомо, що правоохоронці оголосили в розшук заступника мера Дніпра та групу інших чиновників, яких підозрюють у розкраданні 29,5 млн грн на реконструкції Центрального мосту.

  • 12 липня міський голова Дніпра Борис Філатов побився об заклад із президентом Володимиром Зеленським, що до 14 вересня відремонтує Центральний міст. Якщо він не встигне до зазначеної дати, обіцяв піти у відставку.
  • У суботу, 7 вересня, у Дніпрі після закінчення капітального ремонту відкрили Центральний міст. Філатов відкрив міст і встановив на ньому «залізний трон».
  • За тиждень, 14 вересня, Зеленський разом з Філатовим проінспектували відремонтований Центральний міст. Разом з тим президент заявив, що парі з Філатовим триває, тому що невідомо, наскільки якісно виконано ремонт.