«Кинули пляшку із запальною сумішшю». Ексглава НБУ Гонтарева заявила, що під Києвом спалили її будинок

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Колишня очільниця Національного банку Валерія Гонтарева заявила, що під Києвом спалили її будинок. За її словами, невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю.

«Наш будинок під Києвом у селищі Гореничі спалили. Кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдавалося його навіть загасити. Це вже повне й остаточне беззаконня! Я не знаю, куди мені звертатися, терор триває!» — повідомила вона theБабелю.

За словами Гонтаревої, під час пожежі в будинку нікого не було. Ніхто не постраждав.

Вона розповіла, що охоронець будинку бачив, як кинули пляшку, і відразу викликав поліцію та пожежників.

  • 26 серпня Валерію Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, зараз вона перебуває в лікарні. Поліція Лондона вважає наїзд на неї нещасним випадком.
  • У ніч на 5 вересня в центрі Києва облили бензином і спалили машину невістки ексглави НБУ Валерії Гонтаревої. Ексочільниця Нацбанку заявила, що вважає цей інцидент і те, що її збив автомобіль на пішохідному переході в Лондоні, повʼязаними між собою подіями.
  • 28 березня у ЗМІ зʼявилася інформація, що у справі олігарха Сергія Курченка про підозри повідомили близькому оточенню президента Петра Порошенка. У список потрапили Гонтарева, ексглава Адміністрації президента Борис Ложкін, тодішній заступник глави АП Олексій Філатов та інші.
  • 6 серпня повідомляли про те, що Гонтареву знову викликають на допит у справі бізнесмена-втікача Сергія Курченка.