Коломойський подає до суду на ексочільницю Нацбанку Гонтареву через звинувачення в нападах

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Бізнесмен Ігор Коломойський готується подати до суду на колишню главу Національного банку Валерію Гонтареву через звинувачення в організації нападів на неї. Коломойський має намір через суд захистити свою честь і гідність.

Про це він розповів виданню LB.ua.

«Розмови закінчилися, готуємося до суду [...]. Я зараз консультуюся з юристами, ми на стадії передсудової підготовки», — сказав Коломойський, додавши, що позов розглядатимуть українські суди, а не суди Великої Британії, де зараз проживає Гонтарева.

Раніше в інтервʼю LB.ua Гонтарева розповіла, що підозрює Коломойського в організації підпалу її будинку під Києвом, спаленні автомобіля її невістки, а також в організації інциденту в Лондоні, коли її на пішохідному переході збила машина. Причину помсти вона повʼязує з націоналізацією ПриватБанку у 2016 році.

«У мене навіть немає сумнівів! Уся ця бригада, вони не просто цькують мене, а роблять це нахабно і ще кепкують. Той же Коломойський ходив на YES розповідав, що він, мовляв, «обіцяв надіслати за нею літак, а не машину». Ці люди вже втратили людську гідність, вони гірше криміналу — кримінал принаймні дітей своїх ворогів не чіпає, а вони підпалюють моїй невістці автомобіль. Вони сміються в обличчя всьому світовому співтовариству. Історія з будинком — апофеоз», — говорила вона.