Фільм про стриптизерок із Дженніфер Лопес у головній ролі заборонили в Малайзії через «нецензурний зміст»

Автор:
Люся Зеленко
Дата:
Фільм про стриптизерок із Дженніфер Лопес у головній ролі заборонили в Малайзії через «нецензурний зміст»

STXfilms

Фільм Hustlers («Стриптизерки») про танцівниць елітного стриптиз-клубу, клієнтами якого є відомі фінансисти з Уолл-Стріт, із Дженніфер Лопес у головній ролі заборонили в Малайзії через його «надмірний нецензурний зміст». Про це повідомляє ВВС.

Малазійська рада з цензури заявила, що голі груди у Hustlers, еротичні танці та сцени з наркотиками зробили картину «неприйнятною для публічного показу».

Фільм, у якому також зіграли Констанс Ву, Кеке Палмер, Джулія Стайлз, Лілі Райнхарт і Карді Бі, спочатку планувався до виходу 19 вересня в усій Малайзії, проте компанія Square Box Pictures, яка займається прокатом Hustlers, останньої миті відмінила показ.

Фільм, що презентує себе як феміністичний відповідник картині «Вовк з Уолл-стріт», розповідає про те, як нью-йоркські стриптизерки обдурювали бізнесменів і «зривали куш» під час фінансової кризи. За сюжетом група жінок вдалася до злочинних маніпуляцій в спробах знайти роботу після фінансової кризи 2008 року. Дівчата вирішують заробити гроші, накачуючи наркотиками заможних клієнтів, отримуючи таким чином доступ до їхніх кредитних карток. Дженніфер Лопес грає досвідчену стриптизерку та лідера банди. Історія базується на справжніх подіях, описаних у New York Magazine у 2015 році.

«Цей фільм містить занадто багато сцен із занадто великим нецензурним змістом, і він не підходить для публічного показу. Ми бачимо жіночі груди та чоловіче приватне життя. Є також занадто багато еротичних танців і сцен з наркотиками, — сказав керівник Ради з цензури Мохамад Замбері Абдул Азіз. — Нам доведеться так багато скорочувати у стрічці, що на екрані навряд щось залишиться».