Трамп заявив, що демократам доведеться вибачитися після публікації розшифровки його розмови з Зеленським

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:
Трамп заявив, що демократам доведеться вибачитися після публікації розшифровки його розмови з Зеленським

Chip Somodevilla / Getty Images

Президент США Дональд Трамп заявив, що демократам доведеться вибачитися після того, як вони побачать стенограму його телефонної розмови з президентом Володимиром Зеленським. Про це глава Білого дому написав у Twitter.

«Чи вибачаться демократи після того, як побачать, що було насправді в телефонній розмові з українським президентом? Їм слід це зробити, прекрасна телефонна розмова — ми їх здивуємо!» — написав Трамп.

Він також додав, що «демократи говорили про імпічмент Дональда Трампа ще до його інавгурації». Причинами цього Трамп назвав успіхи своєї адміністрації в регулюванні економіки, армії, скороченні податків і програмі HealthCare.

24 вересня Трамп заявив, що дозволив опублікувати повну і невідредаговану версію його липневої телефонної розмови з президентом Володимиром Зеленським. «Я дозволив завтра (25 вересня) опублікувати повну, повністю розсекречену і невідредаговану стенограму моєї розмови з президентом України Зеленським. Ви побачите, що це був дуже доброзичливий і абсолютно доречний дзвінок. Ніякого тиску і, на відміну від історії з Джо Байденом і його сином, ніякої послуги за послугу», — написав він у Twitter.