«Ми прийшли в цей світ, щоб любити». Співак Олег Винник приєднався до російської акції «#ВСЕММИР»

Автор:
Люся Зеленко
Дата:

Український співак, композитор і автор пісень Олег Винник приєднався до російської акції «За мир» разом зі своїми російськими колегами. Акцію під назвою «#ВСЕММИР» розпочала російська музична група «МИР 519». Вони випустили 4-хвилинний відеоролик, в якому участники, одягнені в білі футболки з написом «#ВСЕММИР» співають пісню, змінюючи один одного.

До проекту приєдналися багато російських зірок, зокрема Оксана Федорова, Валерій Сюткін, Сосо Павліашвілі, Валерія, Ігор Крутой, Дмитро Маліков, Нонна Грішаєва. Серед учасників акції є і прихильники політики президента Російської Федерації Володимира Путіна, і ті, хто публічно заявляв про підтримку анексії Криму. Зазначимо, що Олег Винник — єдиний з українських співаків, хто підтримав флешмоб.

«Я не хочу, щоб батьки оплакували своїх дітей, я не хочу, щоб молоді дружини ставали вдовами, і я не хочу, щоб страждали діти. Давайте не забувати, ми прийшли в цей світ, щоб навчитися любити, а не забирати життя одне в одного. Усім мир, усім мир», — каже в ролику на YouTube Винник.

Що кажуть представники Винника?

«Рішення підтримати міжнародний проект, який був запущений у Міжнародний день миру (21 вересня), не йде в розріз із життєвою і патріотичною позицією артиста», — заявила theБабелю представник Винника з питань ЗМІ Олена Ткач.

Ткач додала, що Олег Винник неодноразово висловлював свою тверду громадянську позицію і виступав на підтримку миру в нашій країні та в усьому світі.