Metallica скасувала концертний тур через реабілітацію Джеймса Хетфілда

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Група Metallica скасувала концертний тур через стан здоровʼя Джеймса Хетфілда, лідера музичного колективу.

Концертний тур повинен був відбутися в жовтні 2020 року в містах Австралії та Нової Зеландії. Але Джеймс Хетфілд знову повинен лягти до реабілітаційного центру, тому гурту довелося відкласти виступи.

Про це фанати дізналися з поста в Twitter на сторінці групи: там йдеться про рішення скасувати концерти в містах Перт, Мельбурн, Сідней, Брісбен та Окленд. Учасники колективу вибачилися перед шанувальниками й пообіцяли, що незабаром порадують їх новими виступами.

«Нам справді шкода, але доведеться повідомити нашим друзям і фанатам, що ми повинні відкласти майбутні тури до Австралії та Нової Зеландії», — йдеться в повідомленні.

Усі, хто купили квитки на шоу, отримають відшкодування. Учасники гурту кажуть, що цінують розуміння фанатів і дякують їм за підтримку.

«Багато хто з вас, імовірно, знає, що наш брат Джеймс бореться із залежністю вже багато років. На жаль, тепер йому доведеться повторно пройти програму лікування і знову зайнятися відновленням», — написали музиканти. Артисти пообіцяли, що як тільки Джеймсу Хетфілду дозволить здоровʼя та графік, вони обовʼязково продовжать концерти в Новій Зеландії та Австралії.

«Ще раз, ми спустошені тим, що образили багатьох з вас, особливо наших найвідданіших шанувальників, які часто подорожують на великі відстані, щоб подивитися наші шоу. Спасибі за те, що ви є частиною нашої сімʼї Metallica», — йдеться в пості.

Джеймс Хетфілд бореться із залежністю з початку 2000-х. Музикант довго утримувався від алкоголю, паління та наркотичних речовин.