У чемпіонки світу з вільної боротьби Юлії Ткач украли автомобіль

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

В української спортсменки, чемпіонки світу з вільної боротьби та дворазової чемпіонки Європи вкрали автомобіль.

«Це як страшний сон... ніколи не могла подумати, що це може статися зі мною... Коли ти зранку ідеш на парковку, а там просто немає твого авто», — написала Ткач у Facebook.

Інцидент стався вночі у місті Львів біля церкви Ольги й Володимира — невідомі особи заволоділи червоним автомобілем Mazda 2018 року випуску.

Юлія Ткач виборола золоту медаль Європейських ігор-2019 у вільній боротьбі. У фінальній сутичці вона перемогла свою суперницю, представницю Азербайджану Ельміру Гамбарову, з рахунком 4:0.

  • Розкішні автомобілі, конфісковані у Теодоро Нгуема Обіанга, сина лідера Екваторіальної Гвінеї, в рамках розслідування відмивання грошей, виставлять на торги. Очікується, що їх продаж принесе $18,7 млн.
  • Поліція Темз-Веллі (Велика Британія) заарештувала вже другого підозрюваного у справі про крадіжку унітаза з 18-каратного золота з Бленгеймського палацу, де народився колишній премʼєр-міністр Великої Британії Вінстон Черчилль.
  • У США затримали 82-річного Семюеля Сабатіно, який роками здійснював крадіжки з проникненням у порожні квартири. Він непомітно проходив повз швейцарів у фешенебельних будинках від Флориди до Манхеттена.