«Сліпі ЗМІ та хвалько Байден». Джуліані відреагував на заяву Луценка щодо справи Burisma

Автор:
Люся Зеленко
Дата:
«Сліпі ЗМІ та хвалько Байден». Джуліані відреагував на заяву Луценка щодо справи Burisma

Alex Wong / Getty Images

Адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані відреагував на заяву колишнього генпрокурора України Юрія Луценка з приводу скандалу довкола сімʼї Байденів. Про це Джуліані повідомив у своєму Twitter.

«Я не можу повірити, наскільки сліпими стали наші ЗМІ. Вони сліпо використовують прокурора, який корупційно закрив справи проти сина Байдена та його корумпованої компанії. Не було жодного розслідування. Де звіт? Використовуйте здоровий глузд – ті, хто його не втратив. Проаналізуйте це…», — написав адвокат Трампа.

Він також прокоментував звільнення генпрокурора Віктора Шокіна, назвавши тодішнього віцепрезидента Джо Байдена «хвальком», який давав Україні «гарантії на $1,2 млрд кредиту».

«Хабарництво пропонує щось цінне (гарантія критичної позики на суму $1,2 млрд) в обмін на офіційні дії (звільнення прокурора, корумпованого чи ні, який провадить розслідування щодо твого сина). Хвалько Байден визнає це. І якщо вам потрібна допомога з тим, чи знав він про сина, ще багато попереду», — зазначив Джуліані.