Богдан опублікував скріншот повідомлень в яких за участь у мітингу «Зупинимо капітуляцію» обіцяють гроші

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Глава Офісу президента Андрій Богдан опублікував скриншот повідомлень, в яких за участь у мітингу «Зупинимо капітуляцію», начебто, обіцяють гроші. Пост він розмістив у Facebook.

Текст «формули Штайнмаєра»

  • Закон набуває чинності о 20:00 за місцевим часом у день голосування на дострокових місцевих виборах в окремих районах Донецької і Луганської областей, які призначені і проведені відповідно до Конституції України і спеціального закону України, що регулює проведення місцевих виборів у зазначених районах. Він діятиме тимчасово до дня публікації остаточних висновків місією Бюро демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ зі спостереження за виборами, на основі сформованої практики БДІПЛ ОБСЄ, про відповідність в цілому дострокових місцевих виборів стандартам ОБСЄ та міжнародним стандартам демократичних виборів, а також українському законодавству, і в яких міститься відповідь на питання, погоджене в «нормандському форматі», схвалене у Тристоронній контактній групі і направлене Україною в її запрошенні і Діючим головою ОБСЄ Директору БДІПЛ.

    Цей закон продовжує діяти на постійній основі у разі, якщо в остаточному звіті БДІПЛ ОБСЄ згідно з усталеною практикою приходить до висновку про те, що дострокові місцеві вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей були проведені в цілому відповідно до стандартів ОБСЄ та українського законодавства, відповідаючи на питання, погоджене в «нормандському форматі», схвалене у Тристоронній контактній групі і направлене Україною в її запрошенні і Діючим головою ОБСЄ Директору БДІПЛ.

«Скоро хтось дуже переляканий, усе вкрадене роздасть народу», — зазначив він.

Як випливає з повідомлень, за годину перебування на Майдані українцям обіцяють 100 гривень. За принесений плакат, зроблений своїми руками, обіцяють 10 грн. Стільки ж дадуть, якщо приведете друга.