В Австралії знову виявили голки в продуктах з супермаркету

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

В одному з супермаркетів Мельбурна (Австралія) покупниця виявила голки у винограді, повідомляє місцеве видання 9News.

Голки були знайдені у свіжому винограді, купленому в мережевому супермаркеті Aldi на заході Мельбурна, в районі Керолайн-Спрінгс. За даними поліції, це вже третій випадок за останній місяць. У кінці вересня правоохоронці почали розслідувати два випадки виявлення сталевих голок в ягодах полуниці.

У результаті інцидентів ніхто не постраждав, але одна з жінок, які виявили голки в полуниці, була змушена провести ніч в лікарні, щоб лікарі змогли виключити попадання голок у шлунок.

  • У листопаді минулого року в супермаркетах австралійського міста Мельбурн знайшли голки в грушах. Візажист програми ABC News Breakfast Клер Бонсер знайшла голку у груші, яку вона купила в супермаркеті Woolworths. Представник магазину повідомив, що компанія почала розслідування. Мережа супермаркетів Woolworths вилучила швейні голки з продажу у своїх магазинах по всій країні.
  • Перед цим в австралійському штаті Квінсленд заарештували жінку, яка ховала голки в ягодах полуниці. Після повного розгляду справи в суді зловмисниці загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі. Правоохоронці отримали понад 100 повідомлень про голки, знайдені в полуниці. Фермери були змушені викинути тонни ягід, а в супермаркетах зняли полуницю з продажу.
  • У вересні минулого року в Австралії правоохоронці затримали підлітка, який заради розваги вставляв у фрукти голки.