Суд відмовився розглядати позов Кличків до «1+1»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Подільський райсуд Києва відмовився розглядати позов мера Києва Віталія Кличка та його брата Володимира проти телеканалу «1+1» про захист честі, повідомляють на сторінці столичного очільника у Facebook.

«Подільський райсуд Києва залишив без розгляду мій і брата позов до каналу «1+1» щодо захисту нашої честі та гідності. Позов ми подали через брудну брехню та маніпуляції, які телеканал регулярно вивалює на глядачів», — написав Кличко.

Він висловив здивування, що «у правовій державі громадяни звертаються в суд, а суд дивним чином ухиляється від виконання своїх функцій». «Тим більше після того, як суддя спочатку намагається взяти самовідвід у справі. Але скажу одне: я добиватимуся справедливості. Брехуни рано радіють. Нові позови будуть», — пообіцяв мер Києва.

  • Наприкінці липня очільник Києва Віталій Кличко заявив, що вони з братом Володимиром подали до суду на телеканал «1+1».
  • «Жодного дня не минає, щоб один з найрейтинговіших каналів не згадав недобрим словом київського мера. Брехня, маніпуляції, відверто сфабрикована інформація. Я вже говорив, що буду захищати свою честь і гідність у суді. Я і мій брат подали позов до суду на канал «1+1», який поливає нас брудом. На мені вирішили не зупинятися й уже дісталися до мого брата Володимира», — заявив тоді Кличко.