Суд Одеси зобов’язав правоохоронців розслідувати справу про можливе вбивство перед пожежею в «Токіо Стар»

Автор:
Люся Зеленко
Дата:
Суд Одеси зобов’язав правоохоронців розслідувати справу про можливе вбивство перед пожежею в «Токіо Стар»

ГУ НП в Одесской области

Приморський районний суд Одеси зобовʼязав прокуратуру внести до Єдиного реєстру заяву про можливе вчинення кримінального злочину одним з гостей готелю «Токіо Стар» Олександром Долгих. Таким чином суд задовольнив вимогу активіста Миколи Коваля, який стверджує, що пожежа в готелі «Токіо Стар» може бути повʼязана зі смертю десятирічної дівчинки Валентини Долгих та її мами Ганни Долгих, повідомляє Думская.

Тіло дитини виявили в пральні, а її матері — в номері готелю. «Обставини початку пожежі та смерті малолітньої Довгої Валентини Олександрівни дають усі підстави вважати, що дитина потрапила в приміщення пральні на другому поверсі готелю до початку пожежі», — йдеться в заяві Коваля.

Також Коваль припускає, що справжні причини загибелі Долгих може приховувати Олександр Долгих — чоловік Ганни та батько Валентини. Нібито замість того, щоб рятувати сім’ю, він шукав вогнегасник.

«Оскільки, за словами працівників готелю, після відкриття вхідних дверей вогонь майже біля входу в приміщення пральні був сильним, ніхто, навіть дитина, навіть в паніці, не побіжить рятуватися від пожежі в приміщення, охоплене вогнем. Тобто дитина однозначно потрапила в приміщення пральні до початку пожежі», — пише в заяві Коваль.