Українська художниця Ксенія Симонова посіла третє місце в фіналі шоу талантів Великої Британії

Автор:
Люся Зеленко
Дата:
Українська художниця Ксенія Симонова посіла третє місце в фіналі шоу талантів Великої Британії

Instagram / kseniya_simonova.official

Українка Ксенія Симонова посіла третє місце в фіналі популярного шоу Великої Британії Britain’s Got Talent: the Champions з номером, у якому, використовуючи анімацію з піску та снігу, розповіла історію принцеси Діани. Про це повідомили на сторінці BGT в Instagram. Британська публіка назвала її виступ «зворушливим», а судді шоу відзначили талант дівчини.

Її номер називався Always in Our Hearts («Завжди в наших серцях»). Художниця відтворила сцени з дня весілля Діани та Чарльза, а також маленьких принців Вільяма і Гаррі та відвідування принцесою госпісів. Номер завершився зображенням Діани в профіль, зробленим за допомогою снігу, і написом поруч — «Завжди в наших серцях».

«Дякую, шановні глядачі Britain’s Got Talent за всі добрі слова, які я отримала за ці дні», — написала художниця в соцмережі.

«Я ніколи не забуду той день, останній день серпня. Я збирала свої речі в школу, оскільки 1 вересня — перший день школи в моїй країні. Мені було 12. Я любила принцесу Діану, і з усіх книг та робочих зошитів з англійської мови в школі, де було надруковано її фото, я перемальовувала її красиве обличчя в свій скетчбук. І тоді сталося те. Я була шокована. Я не могла повірити. Я плакала. Я взяла всі свої ескізи Діани й наклеїла на стіну в своїй кімнаті», — розповіла в пості Симонова.