Поліція затримала двох учасників прориву «Нацкорпусом» і ветеранами «Азову» блокпоста біля Золотого

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Поліція затримала двох учасників сутички представників «Національного корпусу» та ветеранів полку «Азов» з правоохоронцями біля блокпоста військових у місті Кремінна (Луганська область) на шляху до Золотого. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

«Двох осіб поліцейські затримали. Один із затриманих — водій авто, який здійснив наїзд на ногу спецпризначенцю, інший перебував у розшуку. Також, після огляду авто, співробітниками поліції було вилучено 6 одиниць мисливської вогнепальної зброї. Після перевірки вона буде повернута власникам», — йдеться в повідомленні.

Поліція пояснила, що представники полку особливого призначення «Миротворець», які з 2014 року несуть службу на Луганщині, зупинили автомобілі для передбаченої законодавством перевірки документів. Проте громадяни відмовилися виконувати вимоги поліцейських. У результаті виник словесний конфлікт, який переріс у штовханину.

Під час сутички один правоохоронець отримав тілесні ушкодження через наїзд автомобіля. Йому надається медична допомога. Під час конфлікту спецпризначенець здійснив попереджувальний постріл у повітря. «Жодних спецзасобів чи зброї до осіб, які відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських, не застосовували», — підкреслили в Нацполіції.