Зеленський заявив, що не боїться Майдану, до якого «підштовхує Порошенко», і готовий піти

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:

Президент Володимир Зеленський заявив під час пресмарафону, що не допустить «кровопролиття» у разі організації нового Майдану. Він додав, що, на його думку, саме до нових масових акцій «підштовхує пʼятий президент України Петро Порошенко».

«Він [Порошенко] проти розведення [сил], і йому здається, що в звʼязку з цим може бути Майдан... Він трошки підштовхує людей і своїми ЗМІ, і своїми діями», — сказав Зеленський.

При цьому президент додав, що спілкується з людьми і «готовий спілкуватися». «Я нічого цього не боюся, в будь-який момент, в будь-яку секунду, якщо справді суспільство не захоче, щоб моя команда продовжувала і щоб я був президентом, дивіться, кровопролиття не буде, я дуже спокійно до цього ставлюся», — додав президент.

Він підкреслив, що в разі нових масових акцій люди повинні знати, що вони виберуть. «Вони точно тоді не виберуть припинення війни, і вони точно будуть вибирати з того «меню», ...що є на цьому продажному політичному ринку», — додав глава держави. theБабель стежить за пресмарафоном на Kyiv Food Market в текстовій онлайн-трансляції.