Зеленський: У суперечках з ексвласником ПриватБанку Коломойським треба домовлятися

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
Зеленський: У суперечках з ексвласником ПриватБанку Коломойським треба домовлятися

Мусієнко Владислав / POOL / УНІАН

Президент Володимир Зеленський не виключив програшу в судах у суперечках із бізнесменом та ексвласником ПриватБанку Ігорем Коломойським. Про це президент сказав на пресмарафоні в Києві.

«У суді не все так чесно, не все так чисто й не у всіх цих справах у нас може бути перемога. Тому потрібно на березі, ще до суду, домовитися. Але домовлятися має міжнародний експерт, про якого всі знають, що він independent one», – зауважив Зеленський.

Він розповів про аргументи в майбутніх переговорах. «Ви не можете погрожувати, треба домовлятися, щоб держава не зазнавало збитків. Треба сісти і сказати: “Ти хочеш жити в цій країні? Давай!” Я завжди кажу яким-завгодно олігархам... Ви стали дуже багатими в нашій державі, тому треба сідати й домовлятися робити щось для неї. Вони повинні погодитися, тому що у нас війна в країні йде! Коломойський, Ахметов... Ну з Фірташем зараз немає звʼязку... Є держава, є Донбас. Беремо гроші — два мільярди, один мільярд — і на дороги. Так і треба говорити — жорстко, але правильно. А якщо не виходить домовлятися, тоді суд, ну, або НБУ», — заявив президент.

theБабель стежить за пресмарафоном на Kyiv Food Market у текстовій онлайн-трансляції.