У Нью-Йорку з ковзанок у Центральному парку стирають імʼя Дональда Трампа

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
У Нью-Йорку з ковзанок у Центральному парку стирають імʼя Дональда Трампа

Yomex Owo / Unsplash

На двох найстаріших підприємствах президента Дональда Трампа — льодових ковзанках Воллмен-Рінк (Wollman Rink) і Ласкер-Рінк (Lasker Rink) у Центральному парку Нью-Йорка почали демонтувати з бортів арен імʼя президента США. Про це повідомляє The Washington Post.

Працівники керуючої компанії Trump Organization почали витирати слово Trump, яке з 1980-х років було нанесено на інформаційні дошки біля ковзанок та на борти льодових арен. Також імʼя Трампа прибрали з інформаційних стендів та брезенту на даху пунктів прокату ковзанів.

Імʼя президента США збереглося тільки в самому низу інформаційних дощок, поруч із номером телефону адміністрації ковзанки. «Керується «Організацією Трампа», — повідомляє напис.

Власник ковзанок не змінився, це як і раніше Trump Organization, але відмова від лого з імʼям президента говорить про зміни в брендингу — компанія не хоче акцентувати увагу на звʼязку з президентом. «Це повний ребрендинг, — сказав виданню адвокат Департаменту парків Нью-Йорка Джеффрі Крофт. — Імʼя президента навіть прибрали з уніформи працівників».

Воллмен-Рінк працює в зимовому режимі з жовтня до березня. Площа ковзанки складає 2,6 тис. м². На ковзанках було знято багато фільмів і рекламних роликів. Зокрема, Воллмен-Рінк можна побачити в сценах мелодрами «Історія кохання», комедії «Сам удома — 2» і серіалі «Секс і місто».

  • Президент США Дональд Трамп заявив, що більше не хоче отримувати The New York Times і Washington Post і запропонував скасувати передплату на ці газети для Білого дому.
  • Трамп привітав жінок із першим виходом у відкритий космос, хоча це сталося ще 35 років тому. Астронавтки його виправили.