НАЗК виявило приховування майна в деклараціях гендиректора аеропорту «Бориспіль» і голови Полтавської облради

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виявило недостовірні відомості в деклараціях гендиректора аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна, голови Полтавської облради Олександра Біленького і судді Миколаївського районного суду Львівської області Юліана Демʼяновського.

Рябікін в декларації не вказав судно «Рапан» і дохід від здачі в оренду майна. Він також не вказав свої корпоративні права, автомобіль доньки та її нерухомість. Загальна сума недостовірних відомостей у декларації за 2016 рік становить понад 10,6 млн грн.

Біленький зазначив недостовірні відомості про наявність корпоративних прав, що належать йому за правом власності. Також він не повідомив про свої рахунки в банку. Сума недостовірних відомостей у декларації за 2016 рік становить понад 750 тис грн.

Демʼяновський не вказав свої і дружини корпоративні права, а також не вніс розмір отриманих ними доходів. Також він не вказав будинок дружини. Сума недостовірних відомостей у декларації за 2016 становить понад 4,1 млн грн.