У Японії прокоментували візит Зеленського і похвалили жовте плаття його дружини Олени

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

У посольстві Японії в Україні повідомили про позитивні враження від візиту президента Володимира Зеленського з першою леді на церемонію інтронізації імператора Японії Нарухіто. Про це йдеться на сторінці японського посольства у Facebook.

«Ми висловлюємо нашу щиру подяку президенту Володимиру Зеленському та першій леді за те, що вони прийняли запрошення відвідати нашу країну для участі в церемонії інтронізації Його Величності Імператора Японії минулого тижня», — йдеться в повідомленні.

Окремо в дипвідомстві схвалили вбрання перших осіб України. «Їхній одяг [подружжя Зеленських] також добре гармоніював із благородною атмосферою і справив на японське суспільство дуже позитивне враження про подружжя та Україну як державу», — зазначено в повідомленні.

Раніше в соцмережах розкритикували лимонно-жовте вбрання Олени Зеленської від українського дизайнера Івана Фролова на церемонії інтронізації. Користувачі на сторінці Зеленського в Facebook під постом про візит президента писали, що в Японії одяг такого кольору носять тільки представники імператорської сімʼї.

Пресслужба президента України

Facebook / Володимир Зеленський

Facebook / Володимир Зеленський