Депутат від СН заявив, що його замовили кримінальному авторитету через «тиск» на генпрокурора у справі іншого нардепа

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Депутат від «Слуги народу» Антон Поляков заявив, що його «замовив кримінальному авторитету» інший депутат Верховної Ради через його «тиск» на генпрокурора Руслана Рябошапку, щоб той вніс подання про зняття недоторканності з депутата від «Слуги народу» Бориса Приходька.

Поляков повідомив, що обговорив це питання з президентом Володимиром Зеленським на зустрічі фракції в Києві. Як пише «Громадське», журналістам він розповів, що Рябошапка сказав йому особисто, що в нього є подання про зняття недоторканності з Приходька, який, за його словами, вкрав 2 млрд грн і не приходить до суду, тому що він депутат.

Поляков заявив, що дізнався про замовлення від чиновника з МВС. «Один із депутатів, який фігурує у справі Приходька, замовив мене одному з кримінальних авторитетів, тому що пан Рябошапка, скажемо так, від мене відчуває тиск з приводу цієї справи», — сказав нардеп.

Поляков розповів, що просив спікера Ради Дмитра Разумкова видати йому підписні листи, щоб оголосити недовіру Рябошапці. «Дуже багато депутатів готові поставити свій підпис за бездіяльність пана Рябошапки», — зазначив він.

Нардеп сказав, що назвав прізвище депутата, який його «замовив», Зеленському, і президент пообіцяв розібратися.