Ірина Луценко написала заяву про припинення повноважень депутата за станом здоровʼя

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Ірина Луценко написала заяву про припинення повноважень депутата за станом здоровʼя.

Про це вона повідомила у Facebook.

«Подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоровʼя не дає мені можливості працювати на повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла [...]. Вдячна своїм колегам і однодумцям за підтримку і співпрацю. Залишаюсь членом команди партії «Європейська солідарність», — написала вона.

Луценко також відзвітувала за виконану роботу у Верховній Раді. Вона зазначила, що працювала над законопроєктами про криміналізацію домашнього насильства, про аліменти, про заборону доступу до виборів спостерігачів з Росії, а також про визнання кримінальним злочином незаконний перетин державного кордону України.

Її чоловік і колишній генпрокурора Юрій Луценко повідомив, що повернувся до Києва з Лондона.

«Вона перенесла серйозну проблему з серцем. Такий діагноз не дозволяє працювати на виборців на повну віддачу, як вона це робила і в опозиції, і при владі. Ні, це ніяк не повʼязано з «версіями» переповнених жовчю псевдоекспертів. Хоча б тому, що я вже 10 днів як закінчив курс і повернувся в Київ», — написав Луценко і додав, що він та його сімʼя не планують залишати Україну.