Зеленський отримав майже мільйон гривень від здачі майна в оренду іноземцям

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Президент Володимир Зеленський задекларував 900 тис. грн доходу від здачі іноземцям в оренду майна. Про це свідчить декларація президента в Єдиному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави.

Зеленський задекларував суттєві зміни в майновому стані 6 листопада. Згідно з деклараціэю, 28 жовтня президент отримав 902 454 гривні доходу від здачі майна в оренду іноземним громадянам Сірану Сонгу і Хинуї Ліну. Про яке майно йдеться — не зазначено.

  • 20 травня на сайті Національного агентства з запобігання корупції зʼявилася декларація про доходи за 2018 рік президента Володимира Зеленського. У ній він вказав квартиру у Великій Британії, маєток в Італії і пʼять готельних номерів у Грузії.
  • Серед цінного рухомого майна подружжя Зеленських — сім дорогих годинників марок BREGUET, Tag Heuer, ROLEX, Piaget, Graff, Bovet, а також автомобілі LAND ROVER 2016 року випуску і MERCEDES-BENZ 2014 року випуску.
  • Серед нематеріальних активів президент задекларував три винаходи, три корисні моделі і 25 торговельних марок і комерційних найменувань.