Вночі: «Олександрія» зіграла внічию з «Сент-Етьєном», на «Прямому» влаштували розіграш із захопленням, а Німеччина провалила голосування щодо «Північного потоку — 2»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

«Олександрія» зіграла внічию з «Сент-Етьєном»

У матчі четвертого туру групового етапу Ліги Європи ФК «Олександрія» зміг здобути нічию у поєдинку з французьким «Сент-Етьєном».

Перший гол у ворота олександрійців забив Вахбі Хазрі на 24-й хвилині, реалізувавши пенальті. На 70-й хвилині арбітр не зарахував гол «Олександрії» — офсайд у Євгена Банади, від якого мʼяч влетів у ворота після удару Кирила Ковальця. Другий гол французи забили на 73-й хвилині. «Олександрія» відігралася на 84-й хвилині і в останню хвилину доданого часу — забили Денис Безбородько і Максим Задерака. Матч закінчився з рахунком 2:2.

Бундестаг провалив голосування щодо «Північного потоку — 2»

Німецький Бундестаг не проголосував за поправки, які помʼякшують Газову директиву Євросоюзу щодо газопроводу «Північний потік — 2» і дозволяють її обійти.

Як повідомляє Укрінформ, з необхідних 355 голосів за проголосували лише 133. Засідання закрили і перенесли на 09:00 8 листопада.

При дії Газової директиви ЄС російський «Газпром» не зможе володіти газопроводом і одночасно продавати газ. Якщо Бундестаг проголосує за виведення газопроводу з-під дії директиви — це буде явним порушенням документа, що дозволить «Газпрому» залишитися монополістом.

На Донеччині загинув боєць 92-ої механізованої бригади

У Донецькій області 7 листопада внаслідок обстрілу з протитанкових керованих ракет загинув боєць 92-ої окремої механізованої бригади Герман Бродніков.

«Сьогодні зведене інженерне відділення одного з механізованих батальйонів бригади виконувало завдання із забезпечення лісом-кругляком свого підрозділу для інженерного обладнання позицій. І в момент, коли наші побратими біля ВОПу вивантажували деревину, ворог серед білого дня прицільно зробив два постріли з установки ПТУР. Одна ракета влучила точно в машину УРАЛ, біля якої і працювали захисники. На превеликий жаль, на місці загинув старший солдат Герман Бродніков. Йому було лише 23 роки», — сказано в повідомленні.

Під час обстрілу були поранені ще троє бійців, один з них у важкому стані.

На «Прямому» влаштували розіграш із захопленням

На телеканалі «Прямий» під час ефіру влаштували розіграш із захопленням — кілька людей у камуфляжі та масках увірвалися в студію з автоматами і почали «погрожувати». Вони з криками бігали по студії, а в кінці зробили селфі з телеведучими Миколою Вересенем і Світланою Орловською.

Вересень потім пояснив, що це була спроба довести до абсурду те, що відбувається навколо телеканалу (обшуки у власника). «Зараз, власне, доводять до абсурду ситуацію зі свободою слова в Україні. Ми показуємо, що може статися. Сьогодні приходять з обшуками до власника телеканалу «Прямий», а хто знає, що може статися завтра? Завтра можуть не просто прийти і зробити селфі. Завтра може статися щось інше», — додала генпродюсер Орловська.