Дніпропетровська облрада обрала своїм головою Святослава Олійника

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Дніпропетровська облрада обрала своїм головою Святослава Олійника

Пресслужба Дніпропетровської обласної ради

Дніпропетровська обласна рада обрала своїм головою Святослава Олійника, повідомляє пресслужба облради.

На своєму засіданні облрада більшістю голосів прийняла відставку попереднього очільника Гліба Пригунова. «Після цього як кандидатуру на нового голову присутні фракції запропонували Святослава Олійника. За нього проголосував 91 депутат з 93 присутніх», — йдеться у повідомленні.

Крім того, депутати призначили заступниками Олійника Анатолія Адамського та Мгера Куюмчяна.

«Головним завданням для нас сьогодні є налагодження сумісної та плідної співпраці з обласною державною адміністрацією. Наразі ми маємо так організувати нашу роботу, аби максимально ефективно використовувати кошти бюджету, закінчити призупинені будівництва, реалізувати важливі для області проєкти!» — заявив Олійник.

Хто такий Олійник?

Народний депутат V та VI скликань. Лідер партії «Україна майбутнього». З вересня 2014 року по березень 2015 року обіймав посаду заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації. У 2015 році був обраний депутатом облради від партії «Відродження». Того ж року Олійника обрали заступником голови облради.

  • 5 листопада Пригунов написав заяву про відставку. Він зазначив, що «мандат демократичної коаліції вже не є актуальним». Пригунов обіймав посаду голови Дніпропетровської облради з 16 грудня 2015 року, від партії Петра Порошенка «Солідарність».