Супрун програла справу проти Дубінського про захист честі та гідності

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Соломʼянський районний суд Києва відмовив колишньому міністру охорони здоровʼя Уляні Супрун у задоволенні позову проти народного депутата Олександра Дубінського про захист честі та гідності. Про це вона написала у своєму Facebook.

Йдеться про судовий позов, поданий Супрун 7 травня. Ексголова МОЗ зазначила, що причина відмови задовольнити позов стане відома наступного тижня. Після цього вона готова подавати апеляцію.

«Уже зараз зрозуміло, що суддя просто побоялася задовольнити наш позов, незважаючи на те, що нинішній народний депутат дозволяв собі поширювати брехню. Показово насправді те, що поки Дубінський не отримав мандат, суддя задовольняла клопотання, брала докази і демонструвала бажання розбиратися у справі. Але тільки Дубінський став народним депутатом, суддя втратила інтерес до справи», — написала ексміністр.

Вона зазначила, що адвокати Дубінського весь час змінювали свою позицію щодо того, роль кого — депутата, громадського діяча або журналіста — виконував Дубінський, коли покладався на помилкові, за словами Супрун, факти.