«Юриспруденція — не моє». Турчинов спростував причетність до обʼєднання адвокатів, яке обшукувала СБУ

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов спростував свою причетність до юридичної фірми «Турчинов та партнери», у якій у пʼятницю СБУ проводила обшуки. Про це Турчинов написав у Facebook.

«Сьогодні в пресі з’явилася інформація про обшуки СБУ, де згадується адвокатське об’єднання «Турчинов і партнери». Надходить багато питань, чи не почав я займатися адвокатською діяльністю. Ні, юриспруденція — це не моє», — написав Турчинов. Екссекретар РНБО також додав, що не родич засновнику цієї фірми.

  • У пʼятницю СБУ провела обшуки в адвокатському обʼєднанні «Турчинов і партнери» у бізнес-центрі «Парус». Слідчі дії проводилися через розслідування справи про розкрадання державних коштів чиновниками Київської міської державної адміністрації (КМДА) при будівництві Великої кільцевої дороги.
  • Колишній нардеп Сергій Лещенко повідомив у своєму Telegram-каналі, що у справі шукають звʼязок із нардепом Вадимом Столаром («Опозиційна платформа — За життя»).
  • 10 жовтня президент Володимир Зеленський заявив, що нардеп від «Опозиційної платформи — За життя» Вадим Столар повʼязаний з махінаціями з нерухомістю в Києві. Про це він заявив під час пресмарафону.