З фракції «Слуга народу» виключили Скороход і Полякова

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

15 листопада з фракції «Слуга народу» виключили двох народних депутатів — Ганну Скороход і Антона Полякова. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив нардеп Олександр Дубінський.

Раніше Дубінський повідомляв, що він проти виключення з фракції Полякова.

За день до голосування Поляков написав у своєму Telegram-каналі, що керівництво фракції і Офіс президента обдзвонили всіх депутатів з проханням підтримати рішення.

Він заявив, що його хочуть виключити за «діяльність проти фракції і повну непідтримку позиції фракції».

«Я не проти, якщо фракція проголосує, окей. Тільки переді мною виключіть всіх списочників, які продавали округ на парламентських виборах, і тепер сидять в Раді і навіть займають посади в нашій фракції і комітети. Потім виключіть кнопкодавів, як обіцяли влітку в меморандумі. Потім всіх «рішал» і зірок листувань під куполом. Ах да, і Рябошапку звільніть, за те що він отримує команди від Богдана не пускати або навпаки пускати в хід певні справи. Потім можна приступити до мене», — написав Поляков.

10 листопада на з’їзді політичної сили «Слуга народу» Полякова прийняли у партію.

Після виключення з фракції нардеп оголосив, що продовжує збирати підписи за відставку генпрокурора Руслана Рябошапки і спробує на зустрічі з президентом Володимиром Зеленським «донести свою позицію».

«В останній місяць я неодноразово намагався зустрітися з Президентом і розповісти про все, що відбувається. Мене всіляко не допускали до нього, а при загальних зустрічах той же Богдан перебивав. Сьогодні фракція зробила ще один крок в ізоляції Президента від того, що відбувається, в надії, що я не зможу йому донести свою позицію», — написав Поляков.