«Мамин суп і татовий борщ». Реперка alyona alyona випустила новий кліп про ідентичність людини

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Українська реперка alyona alyona випустила кліп на пісню «Мамин суп».

Режисер кліпу — Ян Болотов. Кліп порушує питання ідентичності й говорить про те, що визначає людину.

«Насправді в кліпі показані наші традиції, порушується питання про те, що визначає нас як українців. «Мамин суп» обʼєднав нас усіх на знімальному майданчику», — написала співачка у своєму Facebook.

У кліпі для опису комунікації використані візуальні прийоми, схожі на ті, які використовував Девід Лінч у серіалі «Твін Пікс».

Колишня вихователька дитсадка в Київській області alyona alyona (справжнє імʼя Олена Савраненко), яка у 2018 році стала зіркою YouTube, випустила перший альбом під назвою «Пушка». Він містить 13 пісень і був опублікований в каталогах декількох потокових сервісів, зокрема Apple Music, iTunes і YouTube Music. Свій перший кліп на пісню «Рибки» alyona alyona випустила 17 жовтня 2018 року. Відео набрало понад 2 млн переглядів.

  • Українська реп-виконавиця alyona alyona показала новий кліп «Булінг», присвячений проблемі цькування дітей однолітками в школах та інших дитячих колективах.
  • alyona alyona потрапила в список з пʼяти претендентів на перемогу на міжнародному музичному конкурсі Anchor.
  • Журнал The New York Times вніс українську реп-виконавицю alyona alyona (справжнє імʼя — Олена Савраненко) у список 15 європейських артистів, на яких варто звернути увагу.