Зеленський звинуватив Тимошенко в спробах «просунути» своїх людей на «солодкі посади». У відповідь вона закликала президента готуватися до корпоративів

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Президент Володимир Зеленський заявив, що лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко обіцяла голосувати протягом року за всі закони разом зі «Слугою народу» взамін на призначення її людей на важливі посади. Про це глава держави написав у своєму Telegram-каналі.

Зеленський відреагував на заяву Тимошенко про те, що вона йде в опозицію: «Є дуже давня українська традиція. Раз на пʼять років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного президента, імітуючи турботу про народ».

Президент підтвердив заяву Тимошенко, зроблену 18 листопада на ICTV, про те, що вона пропонувала нових людей на різні посади, зазначаючи, що «це люди, які принесуть інвестиції».

«Хотів би, щоб усі ми були чесними до кінця. Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на «солодкі» місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі «Слугою народу» у Верховній Раді», — розповів глава держави.

Зеленський наголосив, що Тимошенко відмовили, бо «епоха договірняків скінчилася назавжди».

«Але подивіться, який гарний вигляд має зараз «опозиція». Така фігура! А знаєте чому? Тому що зараз їй просто не дають «солоденького», — пожартував президент про лідерку «Батьківщини».

Тимошенко у відповідь натякнула, що президенти України при владі на другий термін не залишалися (крім Леоніда Кучми), а також нагадала Зеленському про діяльність у «Кварталі 95».

«Ви обрали інший тон. Шкода... Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським Президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі... Словом, чекаємо Вас на корпоративах», — написала вона у Facebook.