У Києві змінили маршрути транспорту через заходи до Дня памʼяті жертв Голодоморів

Автор:
Олена Шведенко
Дата:

У Києві 23 листопада зміниться рух міського пасажирського транспорту через проведення масових заходів до Дня памʼяті жертв Голодоморів. Про це повідомляє пресслужба Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

З 13:00 до 15:00 рух автобусів № 24 і № 62 буде організовано за маршрутом: від Національного музею історії України у Другій світовій війні та Ботанічного саду до стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського.

Автобуси маршруту № 114 курсуватимуть на дільницях від вул. Милославської до Поштової площі, а також від залізничного вокзалу «Центральний» до Софійської площі.

З 16:00 і до завершення заходів рух тролейбусів маршруту № 38 буде організовано від ст. м «Видубичі» до б-ру Лесі Українки (до вул. Новогоспитальній), а рух автобусів маршруту № 24 буде організовано від залізничного вокзалу «Центральний» до вул. Грушевського за власним маршрутом, далі вул. Московська — вул. Цитадельна — вул. Лаврська — Національний музей історії України у Другій світовій війні.

Маршрутне таксі № 520 курсуватиме за таким маршрутом: ст. м. «Видубичі» — Залізничне шосе — Либідська площа — вул. Велика Васильківська — вул. Євгена Коновальця — вул. Михайла Задніпровського — вул. Генерала Алмазова — вул. Цитадельна — вул. Лаврська — Національний музей історії України у Другій світовій війні.

Автобус № 470 курсуватиме за маршрутом: вул. Ягідна — просп. Науки — б-р Дружби Народів — б-р Лесі Українки — вул. Генерала Алмазова — вул. Цитадельна — вул. Лаврська — Національний музей історії України у Другій світовій війні.