CNN: Парнас готовий свідчити про зустріч експрокурора Шокіна з конгресменом Нуньєсом

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Лев Парнас, який раніше був помічений у співпраці з особистим адвокатом Дональда Трампа Рудольфом Джуліані, заявив про готовність виступити перед Конгресом. Про це повідомляє CNN.

Парнас має намір свідчити про зустрічі конгресмена з Республіканської партії Девіда Нуньєса з колишнім генеральним прокурором України Віктором Шокіним. Як повідомив адвокат Парнаса Джозеф Бонді, бізнесмен має намір поділитися наявною у нього інформацією про розмову Нуньєса і Шокіна у Відні, коли порушувалося питання про пошук компромату на Хантера Байдена, сина Джо Байдена — головного суперника Трампа на прийдешніх президентських виборах.

«Нуньєс розмовляв із Шокіним про термінову необхідність розслідування щодо Burisma, Джо Байдена і [сина] Хантера, а також будь-якого українського втручання у вибори 2016 року», — стверджує Бонді, посилаючись на слова Парнаса.

Поки що невідомо, коли саме Парнас виступатиме у Конгресі, але видання стверджує, що надана бізнесменом інформація буде цінною в розслідуванні імпічменту Трампа. Відомо, що Нуньєс є одним з ключових союзників Дональда Трампа в Конгресі та його завзятий захисник з цього питання.