Ексмер Нью-Йорка Блумберг: Готовий працювати навіть за $1 на рік, аби не допустити переобрання Трампа

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг зробить усе, аби не дати нинішньому президенту США Дональду Трампу виграти на майбутніх виборах 2020 року. Про це виданню Associated Press заявив радник політика Говард Вольфсон.

За словами Вольфсона, Блумберг готовий працювати навіть за 1 долар на рік, тільки б не допустити переобрання Трампа. Також він не має наміру збирати кошти на передвиборчу кампанію, а замість цього використає особисті гроші. На питання, скільки грошей готовий витратити Блумберг, Говард Вольфсон відповів: «Все, що потрібно, щоб перемогти Дональда Трампа».

Зараз відомо, що команда Блумберга вже зарезервувала рекламу на більш ніж $30 мільйонів. Передвиборчі перегони у США розпочнуться 24 листопада. Майкл Блумберг вважається одним з 11 найбагатших людей на Землі, наразі його стан оцінюється в $54 мільярди. З 2002 по 2013 рік Блумберг обіймав посаду мера Нью-Йорка.

  • Колишній мер Нью-Йорка і мільярдер, який посідає 11 сходинку рейтингу Forbes зі статком у $52 млрд, Майкл Блумберг виявив бажання подати документи для участі у виборах президента США 2020 року. Вже 17 кандидатів від Демократичної партії заявили про свою участь у виборах президента. З боку республіканців три кандидати заявили, що будуть змагатися з Дональдом Трампом у первинному конкурсі партії.