Уповноважений з прав дитини Кулеба потрапив в ДТП і знаходиться в реанімації

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба потрапив в ДТП разом зі своїми двома синами. Про це повідомляє ZN.UA.

За даними видання, з політиком на момент аварії були старший син Тимофій, який наразі в дуже важкому стані перебуває в реанімації, а також молодший син Єлисей. Сам Кулеба також перебуває в реанімації у важкому стані.

Станом на 18:20 заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко підтвердив ДТП, проте повідомив, що серед постраждалих - одна дитина, а не двоє. Політик стверджує, що в зіткненні винен не Кулеба, а водій мікроавтобуса, який в нього врізався.

Житель села Гатне П., 1998 р.н., без постійного місця роботи, керуючи мікроавтобусом Volkswagen, на перехресті автодороги допустив зіткнення з автомобілем Toyota під управлінням Миколи Кулеби, 1972 р.н., уповноваженого президента з прав дитини. У результаті аварії обидва водії та двоє пасажирів (з них одна дитина) другого транспортного засобу отримали тілесні ушкодження (госпіталізовано)», — написав він у Facebook.