Депутату Гіганову принесли під приймальню траурний вінок за участь у російській програмі зі Скабєєвою

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Активісти прикрасили вхід до приймальні депутата Одеської міської ради від «Опозиційного блоку» Богдана Гіганова, а також залишили йому траурний вінок на ручці дверей як помсту за участь у російській програмі «60 минут» зі скандальною ведучою Ольгою Скабєєвою.

Як повідомляє «Одеса Онлайн», активісти обурилися тому, що випуск передачі на телеканалі «Россия 1», де Гіганов займає швидше проросійську позицію і говорить від імені всієї України, вийшов ще 22 листопада, а правоохоронці не відреагували.

«Він не просто був у Росії, не просто поспілкувався з якимись журналістами, а взяв участь у пропаганді проти України на пропагандистському каналі. Правоохоронні органи чомусь не діють, тому ми вирішили відвідати його офіс і залишити написи. Багато людей, мабуть, не розуміють, хто такий Богдан Гіганов, а так буде видно відразу», — заявив виданню активіст Демʼян Ганул.

У свою чергу, Гіганов у Facebook показав відео процесу і повідомив про вандалізм стосовно його депутатської приймальні, скоєний у присутності поліції (на ролику видно людей у формі, нашивки на якій визначити складно).

«У присутності працівників патрульної поліції (і хтось у цивільному), вдень, здійснюється правопорушення за ст. 296 Хуліганство, і ніякої реакції! Це говорить про ангажованість поліції вже при новій владі», — написав Гіганов.