Американець звинуватив Мадонну в порушенні авторських прав. Йому пропонували гонорар, але він хоче більшого

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Ексучасник американської групи Fischerspooner Кейсі Спунер звинуватив співачку Мадонну в незаконному використанні елементів його твору у її пісні “God Control”, пише The Guardiаn.

Американець стверджує, що у 2017 році працював разом із продюсером Mirwais над сольним альбомом останнього, вихід якого згодом відклали. Елементи їхньої спільної роботи пізніше зʼявилися у пісні Мадонни, продюсером якої виступив саме Mirwais. У своєму Instagram музикант опублікував уривок з власних напрацювань, який збігається з піснею Мадонни.

«З мене досить... я не отримав ні згадки, ні компенсації... поки ти крутишся на сцені, я повністю збанкрутував у Берліні», — написав він. Музикант повідомив, що спочатку йому запропонували $10 тис., а потім $25 тис. гонорару, але він вимагає 1% від прибутку з гастролей. «Альбоми не продаються . Такий час. Навіть у Мадонни... Вони намагаються мене залякати... Битися з гігантами нелегко», — поскаржився музикант. Представники Мадонни поки що не прокоментували ці звинувачення.