«Дзеркало тижня» закриває друковану версію газети

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Тижневик «Дзеркало тижня. Україна» припиняє випуск друкованої версії видання, повідомляє The Page.

Інформацію про це підтвердила головний редактор газети Юлія Мостова. «Те, що ми закриваємося, це однозначно. Але офіційно коментувати я не можу, поки не повідомлю цю інформацію у «Дзеркалі тижня», — заявила вона в коментарі виданню.

За даними джерел The Page, офіційне оголошення про закриття друкованої версії має бути опубліковане в найближчому випуску газети. Останній номер газети вийде на Новий рік. Передплату на друковану версію видання офіційно закрили ще кілька місяців тому. Інтернет-версія «Дзеркала тижня. Україна» продовжить виходити на сайті ZN.UA.

Газету заснували у Києві 1994 року як російськомовне видання під назвою «Зеркало недели», але з 2002 газета виходила як російською, так і українською мовами. Видання заснував Володимир Мостовий, який до 2011 року був її головним редактором. Від того часу й дотепер видання очолює його донька Юлія Мостова. З 2011 року газета змінила власників і почала виходити із назвою «Інформаційно-аналітичний тижневик «Дзеркало тижня. Україна». Тираж газети був 53 тис. примірників.