Поліція ліквідувала наркосиндикат. Вилучено наркотиків на 25 млн гривень, затримано двох організаторів

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Правоохоронці провели масштабну спецоперацію з ліквідації наркосиндикату, який займався виробництвом і постачанням наркотиків не тільки в Україні, але і в Молдову та Білорусь.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

В операції також брав участь спецназ КОРД, який штурмував будинки наркоторговців. Зараз затримано двох організаторів та 17 учасників угруповання. Один з організаторів — чинний депутат обʼєднаної територіальної громади. За даними правоохоронців, всього роботу синдикату забезпечували близько 50 осіб у віці від 18 до 39 років. У Білорусі поліція теж затримала двох учасників синдикату.

Під час операції на території Львівської і Черкаської областей виявили пʼять нарколабораторій. Загалом було проведено майже 100 одночасних обшуків. Поліція вилучила понад 46 кг наркотиків і психотропів, а також 170 літрів прекурсорів. Загальна вартість «товару» склала понад 25 млн грн.

Крім наркотиків, вилучили готівку в різних валютах, зброю, гранати та набої, мобільні телефони, картки, «чорнові» книги із записами, а також 6 автомобілів преміумкласу.