Бестселер Мішель Обами «Становлення» номінували на премію «Греммі»

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Біографічну книжку «Становлення» (Becoming) дружини 44-го президента США Барака Обами висунули на премію «Греммі» в номінації «Найкращий розмовний альбом». Про це повідомляє Independent.

62-а церемонія премії «Греммі» відбудеться 26 січня 2020 року в Лос-Анджелесі. Номінація «Найкраший розмовний альбом» присвячена поезії, аудіокнигам і сторітелінгу.

Серед інших номінантів у цій категорії — директор з лаків для волосся Джон Уотерс, а також Майкл Даймонд і Адам Хоровіц з гурту Beastie Boys.

«Я так рада отримати номінацію #GRAMMYs! Цей минулий рік був такою осмисленою, хвилюючою подорожжю. Мені подобалося чути ваші історії і продовжувати йти шляхом становлення разом», — відреагувала на номінацію Мішель Обама у своєму Twitter.

Мемуари колишньої першої леді «Становлення» вийшли минулого листопаду і стали найбільш продаваною книгою у твердій палітурці у 2018 році. За перші 15 днів продажів у Північній Америці було продано понад 2 млн копій у всіх форматах.

У своїх мемуарах Мішель Обама розповідає про життя з чоловіком, а також про свою неприязнь до президента США Дональда Трампа.

В Україні книжка вийшла у вересні цього року у видавництві BookChef.

Торік у номінації «Найкращий розмовний альбом» виграв 39-й президент США Джиммі Картер з книжкою «Віра: подорож для всіх».