Скандал з погрозами: нардеп Федина запросила Зеленського на особисту розмову

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Депутат від партії «Європейська солідарність» Софія Федина, яку Держбюро підозрює в погрозах президенту, запросила Володимира Зеленського на пряму розмову, щоб «знайти взаєморозуміння».

Про це вона заявила в ефірі телеканалу «Прямий».

«Мені дуже цікаво, чи в нього є питання власної гідності. І тому в цьому випадку я, користуючись нагодою, запрошую президента Зеленського на пряму розмову — таку от, очі в очі, щоб ми могли справді проговорити те, що мені болить зокрема, і те, чого він боїться. А тоді зрозуміти без зайвих маніпуляцій, що і як відбувається. Очі в очі. Я як громадянка цієї держави, а він як президент держави. Мені видається, що якщо нам обом болить Україна, ми маємо знайти порозуміння. А якщо ні — тоді вибачайте», — сказала Федина.

Що сталося?

26 жовтня депутат Софія Федина опублікувала у Facebook відео, яке було записано разом з волонтеркою Марусею Звіробій у кавʼярні у Львові. У ролику Федина та Звіробій критикують з використанням ненормативної лексики візит Зеленського в Золоте Луганської області та його зустріч з добровольцями.

«Ти там частіше їздь, там тебе підірвуть, хто-небудь там тебе підірве», — говорить на відео Звіробій, звертаючись до Зеленського. «Там ненароком може вибухнути граната, там бувають обстріли», — продовжила її слова Софія Федина.